Integritetspolicy

Svenljunga & Tranemo Tidning AB
(Reklambyrån STT)

Beställningar av annonser och byråjobb samt anmälningar till prenumerationer, tävlingar och kundevent

Personuppgifter (namn, adress, telefonnr, personnr och e-post) som lämnas i samband med beställningar av annonser, byråjobb och prenumerationer sparas i vårt bokningssystem som är lösenordsskyddat. Eftersom vi tar betalt för annonser och byråjobb sparas fakturaunderlaget enligt gällande bokföringsregler.

Personuppgifter (namn, adress, telefonnr och e-post) som lämnas i samband med anmälningar till tävlingar och utlottningar sparas bara så länge som det krävs för administrationen, det vill säga till uthämtning av vinster är gjorda.

Svenljunga & Tranemo Tidning AB lämnar endast ut dina personuppgifter till tredje part när vi överlämnar fakturaunderlag (krypterade) till Resultat Finans AB som sköter utskick av våra fakturor och andra fakturaärenden såsom inbetalningar, påminnelser, inkasso etc. Avtal för samtycke av personuppgiftshantering finns mellan Svenljunga & Tranemo Tidning AB och Resultat Finans AB (bifogas).

Rätt att begära information
Vill du veta hur vi behandlar personuppgifter om dig, skicka en undertecknad begäran till oss. Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig av oss och att få uppgifter rättade. Observera att Svenljunga & Tranemo Tidning enbart har tillgång till personuppgifter som behövs för tidningens/reklambyråns egna verksamheter, till exempel kund- och prenumerantregister.

Ansvarig utgivare
Svenljunga & Tranemo Tidning finns även att läsa som papperstidning på stthuset.com. För tidningen är Matz Hammarström ansvarig utgivare. Svenljunga & Tranemo Tidning AB, org.nr 556512-6512.